När Afrika kom till byn

Område: Landskrona
Kategori: Evenemang

Linda Rasmussen och Sven Zetterlund från Afrikahuset i Hjärnarp berättar sin livshistoria och presenterar sin nya bok om afrikansk inredning, trädgård och mat. OBS! Detta arrangemang äger rum den 14/9 och inte den 18/9 som det tidigare stått i kalendariet.

OBS! Detta arrangemang äger rum den 14/9 och inte den 18/9 som det tidigare stått i kalendariet.

Linda Rasmussen är sömmerska och designer. Hon är den som inreder och möblerar Afrikahuset, planerar trädgården och lagar den afrikanska maten. Tillsammans med Sven Zetterlund har hon skrivit boken I Afrikas grepp som berättar hela deras märkliga livshistoria. Sven Zetterlund är fotograf, filmare och författare. Han har givit ut flera stora fotoböcker för barn och ungdom: Simba, De vilda djurens rike, Djuren på gården och Masai Mara. De två första utsågs båda till Årets Pandabok av Världsnaturfonden och den senaste fick Carl von Linnéplaketten av Biblioteksföreningen.

Kontaktinformation

Kontaktperson
Britt Nilsson
Arrangör
Bibliotekets Vänner i Landskrona
Arrangör e-post
britt.l.nilsson@telia.com

Länkar

Villkor

Prisinformation
Medlemsavgift i Bibliotekets Vänner är 130:- / person och år. För denna avgift får du fritt tillträde till våra arrangemang (för icke medlemmar kostar det 30:-/person och arrangemang).

Karta


Kontakt

Kontakta boendeanläggningarna för att boka din övernattning.

Kontaktinformation hittar du under respektive anläggning.

Kontakta oss på Destinationsenheten

Vi svarar gärna på dina turistiska frågor.
+ 46 (0)418-47 30 00 visit@landskrona.se