Maken med Riksteatern

Område: Landskrona
Arena/Plats: Landskrona teater
Kategori: Teater

I en dramatisering av Gun Britt Sundströms klassiska kultroman Maken från 1976, träffas Martina och Gustav som nyblivna studenter vid Stockholms universitet.

De två unga studenterna Martina och Gustav träffas i sextiotalets Stockholm. Vi följer deras intellektuella och känslomässiga brottningskamp med att få sina skilda behov av integritet, trohet, sex, flersamhet och vänskap att samexistera i förhållandet.
I en dramatisering av Gun Britt Sundströms klassiska kultroman Maken från 1976, träffas Martina och Gustav som nyblivna studenter vid Stockholms universitet.

Mot en fond av studentdemonstrationer och intellektuella diskussioner kämpar de med att försöka hålla ihop sitt förhållande. De är bästa vänner, men hur ska de kunna få sitt förhållande att fungera när behov och ideal skiljer sig åt? Kan de leva i en öppen relation, flersamhet, eller förtär svartsjukan dem då? Ska de gifta sig, eller vara kamrater? Bara ses och ha sex? Leva ihop utan sex? Hur kommer det sig att de inte kan hitta ett sätt där båda kan vara lyckliga ihop?!

Vi följer deras förhållande genom en mängd olika turer, känslomässiga krockar, desperata gräl, uppbrott, tårar, mångordiga analyser och lustfyllda återföreningar.
I rollerna: Miriam Forsberg, Isabel Reboia och Jesper Feldt.

Föreställningens längd: ca två timmar och tjugo minuter (inkl. paus).

Dörrarna öppnas kl. 18

Kontaktinformation

Telefonnummer
(+46) (0) 418-470 579

Länkar

Villkor

Prisinformation
Ordinarie 250 kr Scenpass 200 kr Upp till 26 år 125 kr
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Karta


Kontakt

Kontakta boendeanläggningarna för att boka din övernattning.

Kontaktinformation hittar du under respektive anläggning.

Kontakta oss på Destinationsenheten

Vi svarar gärna på dina turistiska frågor.
+ 46 (0)418-47 30 00 visit@landskrona.se