Mikael Rickfors med Jonas Wernefort & Livekapellet - INSTÄLLT

Område: Landskrona
Arena/Plats: Landskrona teater
Kategori: Konsert

En riktigt härlig rockshow – Blir inte mycket bättre än så här!

Mikael Rickfors är ett legendariskt namn inom svensk pop/rock. Inte bara för hans roll som sångare i The Hollies på sjuttiotalet, eller hans klassiska åttiotals hymn ”Vingar för Pengarna”, utan som en av landets bästa rocksångare någonsin. Grovt med ett otroligt tonomfång. Mikaels röst har blivit jämförd med de bästa. www.rickforsse
Dessutom har Rickfors komponerat ett stort antal internationellt kända låtar framförda av mycket internationellt välkända artister.
Jonas Wernefort släppte i höstas den populära singeln "Det finns en vän" efter vårens succé med EP;n "Tack..." & har precis släppt singeln ”Förlåt” från kommande fullängds-cd. Tillsammans med Livekapellet värmer han upp inför Mikael Rickfors med egna nya & nygamla låtar, också han på klingande skånska. Titlar som ”Det finns en vän”, ”Tack som fan”, ”Saknar Dig” & ”Förlåt” har senaste åren fått ett rejält folkligt fäste. En riktigt härlig rockshow – Blir inte mycket bättre än så här! Ni finner såklart båda artisterna på bl a Spotify för att komma i rätt stämning.

Dörrarna öppnas kl. 19.

Kontaktinformation

Telefonnummer
(+46) (0) 418-470 579

Länkar

Villkor

Prisinformation
370 kr
Speciella behov
Rullstolsanpassat

Karta


Kontakt

Kontakta boendeanläggningarna för att boka din övernattning.

Kontaktinformation hittar du under respektive anläggning.

Kontakta oss på Destinationsenheten

Vi svarar gärna på dina turistiska frågor.
+ 46 (0)418-47 30 00 visit@landskrona.se