Cykla på Ven-Vens cykeluthyrning

Adress: Landsvägen 20, 260 13 Sankt Ibb Visa karta

Adress: Landsvägen 20, 260 13 Sankt Ibb

Ön Ven är ett riktigt cykelparadis. Följ cykelstigarna och stanna till vid någon av öns sevärdheter, restauranger och butiker. Vens cykeluthyrning har cyklar i olika storlekar, tandemcyklar, bagagekärror, påhängscyklar och barnkärror. Förbokning av cyklar rekommenderas.

Kiosken och uthyrningen är öppen och bemannad maj-september men under resterande del av året, oktober-april, så kan man använda en mobilapp för att hyra cyklar hos oss.

Appen Donkey Republic går att använda när som helst på Ven, via din mobiltelefon. Donkey Republic är tillgänglig för både Android och iOS. Ladda ner appen gratis och registrera dig för att kunna se var de lediga cyklarna finns.

Donkey-cyklarna är låsta med ett så kallat ”smartlock”, som du enkelt låser upp med hjälp av din mobiltelefon. Kika efter den orangea skylten på Vens Cykeluthyrning, som visar var cyklarna finns. Så snart du har laddat ner Donkey Republic kommer du få tillgång till att hyra cykel genom er mobiltelefon och du betalar för cykeln direkt i appen. Det enda som krävs är internetanslutning när ni ska hyra cykeln och när ni ska avsluta hyresperioden.

I appen finns även en GPS som visar var cykeln befinner sig. Detta gör att ni kan hyra cykel hos oss på Ven året om, dygnet runt. Du hittar appen på hemsidan www.donkeyrepublic.com.

Show more

Om denna aktivitet