Landskronabåtarna

Adress: Hamngatan 6, 261 35 Landskrona Visa karta

Adress: Hamngatan 6, 261 35 Landskrona

Välkomna till ett av Sveriges bästa havsfiskevatten!

Med Landskrona som utgångshamn når man djuphålorna runt Ven på bara 15 minuter. Beroende på årstid fångas det en stor mängd olika arter, t.ex. torsk, sill, makrill och olika sorters plattfisk. Med en kunnig och erfaren besättning finns de bästa förutsättningarna till en god fångst.

M/S Linda, M/S Emma och M/S Emilie är stora och rymliga båtar med generösa öppna ytor på däck, som gör dem till några av fiskarnas favoritbåtar. Under däck har finns det stora härliga salonger där det serveras kaffe, läsk, korv med bröd och godis.
Här kan du också hyra eller köpa all fiskeutrustning du behöver för en lyckad tur.

Passagerarnas säkerhet är första prioritet och med fullständiga passagerarförsäkringar och säkerhetsutbildad besättning kan du känna dig trygg ombord. Större sällskap, företag, skolor m.m. erbjuds skräddarsydda turer helt efter ideer och önskemål.
På Landskronabåtarnas hemsida finner ni mer information. Där finns bilder, dagliga fiskerapporter, tidtabell och prislista.

Alla kan fiska och oavsett tidigare erfarenhet så har Landskronabåtarna som ambition att alla lyckas så bra som möjligt. Besättningen guidar er!

Visa mer

Om denna aktivitet